"Moderne, stilrent og fleksibelt"

 

Sinus System fra Bomekan AS:

Sinus system er et nyskapende systemrekkverk for bolig-, forretnings- og industribygg. Rekkverket har et moderne og stilrent utseende, og høy kvalitet på materialer og utførelse. Det er svært fleksibelt og enkelt å montere. Systemet har løsninger som takler de fleste utfordringer du vil møte ved montering på terrasser, tak og balkonger. Sinus system består av ferdigproduserte elementer. Delene finnes på lager, og kan leveres og monteres på kort tid. Sinus system leverer i tillegg skreddersydde tilpasninger om det er ønskelig. Den enkle monteringen gjør at rekkverket også kan demonteres og brukes igjen.

 

Innovasjon:

Sinus system er utviklet for å kunne tilfredsstille de strengeste krav til sikkerhet for et utendørs rekkverk. Sinus system har i tillegg høy fleksibilitet og er estetisk utformet. Vanligvis må rekkverk på balkonger, terrasser og tak lages etter mål for de enkelte bygg. Dette er en tidkrevende, kostbar og komplisert prosess. Mulighetene for feil og mangler er mange. Sinus system består av ferdigproduserte enkeltdeler som kan leveres fra lager og raskt monteres på stedet. Systemet kan enkelt tilpasses fall i gulv, takrenner, nedløp, fliser og andre utfordringer.  De fleste elementer i Sinus system er lagervare som kan leveres på kort tid. Dette sparer deg for tid og penger.

 

Estetikk:

Sinus system er et rekkverk som har et moderne og stilrent design som passer på de fleste moderne bygg. Med sin enkle funksjonelle utforming er det også velegnet for bruk på eldre bygg. Rekkverket kan leveres i rustfritt stål, galvanisert stål eller i pulverlakkert eller eloksert  aluminium. Du kan velge ulike typer fyllinger: Stående spiler, sveiset nett, perforerte plater, glass i klips eller glass i skinner.  Det kan også leveres med liggende spiler med bakenforliggende klart eller farget glass.

 

Kvalitet:

Et utendørs rekkverk må tåle vær, vind og store fysiske belastninger. Derfor er det viktig at både materialer og tekniske løsninger holder i mange år. Sinus system oppfyller alle krav byggeforskriftene setter for utendørs rekkverk. Sinus system er også laget for innendørs bruk i kontorer, boliger og forsamlingslokaler.

 

Fleksibilitet:

Ulike bygg byr på ulike utfordringer når det gjelder utforming og tilpasning av rekkverk. Sinus system leveres i flere standardhøyder for å kunne tilpasses ulike innfestingsmuligheter. Du kan velge mellom skarpe eller avrundede hjørner. I begge tilfeller er hjørnene fylt ut for å hindre store åpninger. Rekkverksystemet er enkelt å montere. Montasjen skjer uten sveising. Det kan settes opp av alle som har litt fingerferdighet.

 

Trygghet:

Sinus system er et trygt valg. Sinus systemrekkverk produseres av Bomekan AS i Mjøndalen utenfor Drammen. Vi har produsert rekkverk, trapper og balkonger for privatboliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygg siden 1980. Våre produkter er basert på solide håndverkstradisjoner, men produksjonen foregår i dag med topp moderne maskiner.  Gode systemer for produksjonsstyring og kvalitetssikring sikrer at varene blir levert til rett sted til rett tid. Vi leverer til hele landet.

 

 

 

 

 

Bomekan AS, Industriveien 5, 3090 Hof

Copyright Bomekan AS. All rights reserved.